Woof! Blog

ARTiGATS: Exposició de Laika per Millorar la Vida dels Gats


ARTiGATS: Exposició de Laika per Millorar la Vida dels Gats

Fons destinats al nou refugi de gats

Explorant les 9 Vides del Gat a través de l'Art i la Il·lustració

Una Exposició Única

Com a les 9 vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de 9 escenografies que representen el gat a l’art i a la il·lustració al llarg de la història.

Cada gat porta amb si una misteriosa elegància i una profunda intriga, que ha captivat artistes i il·lustradors al llarg dels segles. És com si les seves vides múltiples es reflectissin en cada pinzellada, en cada línia dibuixada amb cura. A través d'aquesta exposició, els visitants tenen l'oportunitat de recórrer aquest viatge fascinant i explorar com el gat ha estat representat en diverses èpoques i moviments artístics.

Cada escenografia ofereix una finestra a una de les vides del gat, presentant una narrativa única i captivadora. Des dels antics egipcis que els consideraven divinitats fins als retrats moderns que els mostren com companys inseparables de la vida quotidiana, els gats han estat protagonistes en l'art i la il·lustració al llarg de la història de la humanitat.

A mesura que els visitants recorren les diferents escenes, es submergeixen en un món ric en simbolisme, misteri i bellesa. Cada obra d'art, cada il·lustració, revela una nova faceta del gat, una nova història per ser descoberta i apreciada. I mentre es delecten amb la diversitat i la profunditat d'aquestes representacions, també es recorda l'importància de protegir i cuidar aquests estimats companys pel que representen per a nosaltres i per a la cultura en general
 

Quins beneficis dona al refugi aquesta exposició ?

Podrem adquirir altres elements com un arbre de gats, joguines i espais d’entreteniment que poden fer més feliços als gats, garantint el seu benestar emocional i psicològic. Un gat feliç i estimulat és un gat més saludable i equilibrat.

Gràcies a la recaptació de fons podrem millorar les condicions físiques del refugi, que no només implica crear un entorn més còmode i segur per als gats, sinó que també contribueix a millorar la seva qualitat de vida.

 

Tenim l'oportunitat de proporcionar un refugi segur i amorós per a gats en situacions vulnerables. Aquests recursos ens permetran atendre a aquells gats que estan en risc de no ser adoptats, així com aquells que pateixen malalties i corren el perill de perdre la vida. Gràcies a la vostra generositat, podrem proporcionar-los els cures, l'atenció veterinària i l'amor que necessiten per a una vida plena i feliç. El vostre suport fa possible salvar vides i donar esperança als nostres amics de quatre potes. De part de tots els gats del refugi, moltes gràcies per la vostra ajuda.

L'exposició organitzada per Laika és molt més que una simple mostra d'art. És un testimoni vibrant del poder transformador de la solidaritat i la compasió. A través d'aquest esdeveniment, donar suport i amor que beneficia no només als gats del refugi, sinó també a tota la comunitat que es reuneix entorn d'una causa comuna: donar una millor vida als animals que més ho necessiten.

Podreu trobar tota la informació aquí: https://artigats.laika.ad/
Visiteu l’exposició per només 5€ i reserveu una visita guiada a la pàgina web.