Woof! Blog

Arranca la III Fira Animalista d’Andorra


Arranca la III Fira Animalista d’Andorra

Des de octubre del 2019 més de 70 entitats i empreses han participat a les dues fires organitzades que van tenir lloc el primer any a la Parròquia de la Massana i el segon any, condicionada per la pandèmia, totalment digital via el nostre instagram. Molts ciutadans i ciutadanes que van acostar-s’hi, van poder seguir xerrades de temes ben variats: des d’una sessió per descobrir l’Associació francesa que defensa la preservació i posada en valor del patrimoni natural i cultural del territori dels ossos al Pirineu, fins una xerrada de Rosa Aguilera, terapeuta felina però també amb la presència d’artistes del país.

Un any més i per tercer any consecutiu, la Plaça de les Fontetes serà l’escenari de la 3a Fira Animalista organitzada per Laika, associació protectora dels animals i de la biodiversitat. Les declaracions en la prensa per part de Josep Mas, president de la nostra associació, asseguren que les dues mostres anteriors van ser un total èxit sigui el format que sigui, tan pel volum de gent que s’hi va apropar com l’assistència dels nostres amics els paradistes i assegura que aquesta edició és veurà consolidada i serà tot un èxit.

En aquesta 3a edició, més enllà de les xerrades i paradetes, en el decurs de la jornada, a l’escenari de la plaça però també al Teatre de les Fontetes tindran lloc diverses activitats divulgatives amb educadors, biòlegs, d’altres relacionades amb l’adopció i exhibicions. La primera edició també va comptar amb un sorteig d’articles vinculats amb les mascotes, aquest any per minimitzar el contacte, s’ha organitzat un concurs de fotografia ben divertit! 

Per la Massana, la primera edició va deixar molt bon regust de boca a tothom, tan el Comú com els espectadors i participants volen que això sigui una trobada anual per a tots els amants dels animals i del medi ambient.

DESCARREGAT EL PROGRAMA DE LA FIRA

Arxius adjunts