Woof! Blog

Us desitgem un Feliç any nou!


Us desitgem un Feliç any nou!

En aquest any que acaba i després d'un any i escaig a la gatera, el balanç d'aquest temps transcorregut és positiu. Ens hem establert i consolidat en aquest espai aportant millores considerables que han afavorit el benestar animal dels nostres gatets, les nostres atencions han sigut permanents en l'alimentació i cures veterinàries, les adopcions s'han mantingut encara que les fomentarem més amb la nostra nova web i els continus esdeveniments de portes obertes com ara, les Jornades de voluntariat dels alumnes dels diferents centres educatius del país.

També destaquem en aquest productiu any 2021, la inauguració del Club Infantil de l'associació, el qual està tenint i tindrà molt èxit entre els infants proanimalistes i pronatura. La nostra revista trimestral també ha fomentat el coneixement de la gatera i dels seus habitants, i ha estat una finestra per un major coneixement del món felí i animals en general.

En tot això estem satisfets, no obstant encara queda molt per fer i és per això que no ens podem aturar. Cal un creixement de la conscienciació en l'àmbit de la societat Andorrana pel que fa al tracte i cura dels animals, una implicació per part de tots els Comuns en l'esterilització de les colònies així com dels animals malferits segons el que dictamina la Llei de tinença i protecció animal del 2016, un tractament correlatiu i coherent del sistema judicial en la implantació de la llei de tinença en els judicis ja jutjats i els que esdevindran malauradament si fos el cas. La llei de tinença haurà d'evolucionar encara més d'aquí poc i per això, hem de col·laborar entre tots perquè sigui un exemple dins del nostre entorn europeu, hem de fer el possible com a societat que la convivència entre persones i animals sigui el més agradable i satisfactòria possible.

Des de Laika hem duplicat esforços i hem ficat cor i anima per tirar endavant aquest projecte. És ben cert i hem de reconèixer que en certs moments ens hem trobat desemparats i és per això que qualsevol ajuda (donatius, nous socis, col·laboracions, etc.) sempre seran benvingudes.

Els nostres animalons necessiten sentir-se estimats, respecte i cura perquè són mereixedors d'això i més perquè són éssers sensitius i donats d'ànima i esperit.

Algú en té cap dubte? Mireu-los fixament i traspasseu-vos la mirada mútuament i veureu alguna cosa que us sorprendrà.

Josep Mas Magallon, President de Laika.