Apadrinar

Què cal saber?

L'apadrinament és una forma de col·laboració amb l'associació amb aquells casos de gats que necessiten cures especials, ja siguin medicaments, pinsos diferents, etc. Són gats que fa temps que estan al refugi i tenen difícil sortida per casos de malaltia crònica o salut dèbil.

El fet que un gat tingui un padrí o padrina que ens pugui aportar una ajuda extra per les seves despeses especials ens ajuda a tenir cura de les necessitats específiques que presenten i dóna'ls-hi tota l'atenció especialitzada que necessiten per viure una vida plena com els altres gats.

Per tan sols 20 euros al mes a ells ja els pots canviar la vida. Però que vol dir apadrinar un animal?
Adoptar un animal és una responsabilitat per tota la vida i no tothom té les circumstàncies correctes per fer-ho, sigui per temps, espai o raons econòmiques, però tot i així encara pots ajudar als animals del refugi.

Quan apadrines un gat aquest segueix vivint a la gatera, i pots venir a visitar-lo una vegada a la setmana concertant una hora per telèfon o quan vulgueu en horari d'obertura al públic.
Apadrinar és una bona opció pels més petits de la casa perquè aprenguin a poc a poc el que és fer-se càrrec d'un animal i educar-los per respectar-los.

Pels gats que demanem apadrinament són casos molt especials, gats amb necessitats mèdiques o alimentaries especifiques o gats positius en leucèmia felina o immunodeficiència. Són gats que ja són grans i fa molts anys que estan amb nosaltres i probablement segueix la resta de la seva vida aquí, ja que la gent sol adoptar gats joves i sans. Però creiem que aquests gats mereixen conèixer l'afecte i l'atenció com qualsevol altre i tot i que els voluntaris intentem donar-los el màxim mai serà com una família, però tenir un padrí o padrina que els visiti pot ser molt beneficiós.

Finalment cal dir que la nostra prioritat sempre serà l'adopció, perquè encara que fem tot el que puguem, la gatera no és el lloc ideal per ells. Això vol dir que encara que un animal estigui apadrinat, si sorgeix la possibilitat d'una adopció responsable que li proporcioni una llar farem el possible perquè funcioni.

Animat els nostres positius estan esperant a conèixer-te!

Dades personals

Dades bancàries