Casa d'acollida

Vull ser família d'acollida

Una casa d’acollida és una llar de caràcter temporal per a un (o diversos) dels gats de Laika.

És una bona fòrmula per a aquelles persones amants dels animals que viuen a Andorra i que per algún o altre motiu (laboral, personal, etc…) només poden ocupar-se’n durant un temps limitat.

D’altra banda, és dóna l’oportunitat a un gat de gaudir d’una llar i de l’amor d’una família, mentre resta a l’espera de ser adoptat definitivament. Per ells, la casa d’acollida és el lloc d’on es recuperen de l’angoixa i de la por que viuen al ser abandonats.

Ajudeu-nos a dur a terme les nostres missions. LAIKA es manté principalment de la vostra generositat i, per tant, confia en el vostre suport per rescatar, defensar i protegir els animals. Actualment, més de 60 persones ens ajuden en diverses tasques : alimentació de colònies, neteja i alimentació del refugi, cases d’acollida, nodrisses, presencia en esdeveniments, i moltíssimes més tasques. Voleu ajudar-nos donant-nos el temps i compartint la vostra passió i el vostre saber fer?

Quin és el temps d'acollida?

No existeix un temps establert propiament dit, sinó que aquest l’especifica la persona que es fa responsable de la seva acollida, segons la seva disponibilitat i de les necessitats dels gats pendents d’adopció. Poden ser setmanes, mesos, dies o fins que es trobi un adoptant definitiu.

Quins són els gats que van a les cases d’acollida?

Els gats que van a cases d’acollida poden ser de diversos tipus: ventrades de gatets, cadellets, gats que no poden ser atesos per les seves famílies, gats abandonats, gats porucs que necessiten un ambient tranquil per relaxar-se i socialitzar-se, gats que necessiten prendre una medicació regular o gats convalescents d’una operació.

Què implica ser casa d’acollida?

És un servei voluntari que implica alimentar i cuidar els animals tot donant amor i confiança. Si hi hagués algun problema de caire veterinari o de comportament, l’Associació es faria càrrec de l’assistència necessària. L’equip d’acollida de Laika és al vostre costat en tot moment, per recolzar-vos i resoldre qualsevol dubte o circumstància que pogués sorgir.

Dades personals